Categories

ГРАЃАНСКИ ОБЈЕКТИВ Зимски автомобилски лудории

Граѓански новинар до редакцијата на ЦИВИЛ Медиа испрати видео од Скопје Север кое сведочи за неодговорноста на еден возач на автомобил во услови на снег.

„Ваквите постапки на возачите се крајно несериозни, неодговорни и опасни по живот за останатите учесници во сообраќајот“, напиша граѓанскиот новинар кој сака да остане анонимен.

М. И.

Print Friendly, PDF & Email