Categories
КОЛУМНА Затворено, вршиме попис!

пишува: Сашо Орданоски Еден мој прониклив пријател вчера ми пишува: „По оваа прес-конфренција на СЈО, барем едно е јасно, дека...

Прочитај повеќе...