Categories

БЕЗ КОМЕНТАР Протест пред Собрание

Протест пред Собрание против уставните измени, 10 јануари 2019, 13 часот.

Видео и фотографија: Биљана Јордановска

 

image_pdf image_print
Print Friendly, PDF & Email