fbpx
Фото/ Wikimedia commons
Вештачка интелигенција (фото извор: Wikimedia Commons)

Tag: Аналена Баербок

Германска министерка за надворешни работи: Путин сака да ја уништи Украина

Германската министерка за надворешни работи Аналена Баербок ја повтори посветеноста на нејзината земја за континуирана поддршка на Украина, велејќи дека Владимир Путин има намера да ја „уништи“ оваа држава по ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER