fbpx
Фото: Укринформ
Фото: Фејсбук СДП

Tag: Аврамовска-Мадиќ

Аврамовска-Мадиќ: Што изгуби Хрватска со внесот на Македонците во Уставот?

Приоритет за ЕУ се реформите, но патот кон ЕУ ќе се отвори само со уставните измени, рече заменик министерката за правда Викторија Аврамовска Мадиќ во гостувањето во Телма телевизија. Таа ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER