fbpx
Фото: Ројтерс
Фото: Ројтерс

Tag: Бинјапи Инженеринг

Крај на градежното самоволие во Центар, Герасимовски најави засилени инспекции

Градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски вчера излезе на терен заедно со градежната инспекција на неколку градилишта во Центар, откако на почетокот на неделата беше оштетена улицата „9 Мај“ позади ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER