fbpx
Марш на Вашингтон - руски фашисти во Москва, 12 јуни 2024 (скриншот од видео)
Гордана Јанкулоска, 2007 (фото извор: Wikimedia Commons)

Tag: Џинпинг

ДРАГИ ПРИЈАТЕЛИ Џинпинг и Путин, 2018 година (Wikimedia Commons)

Џинпинг, Путин и Студената војна 2.0

ЏАБИР ДЕРАЛА Тридневната државна посета од кинескиот претседател Ши Џинпинг, кој слета во Москва на 20 март, не можеше да дојде во подобар момент - за Путин. Оваа највисока кинеска ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER