fbpx
Фото/ Wikimedia commons
Вештачка интелигенција (фото извор: Wikimedia Commons)
Анџела Агелер

Tag: „Доста“

„Доста“: Со прес-контејнери ќе се намали дивата депонија и ќе има помалку пожари!

Од вчера повторно гори депонијата во Струга, од каде што се шири чад и неподнослива смрдеа. Од граѓанската иницијатива „Доста“ за ЦИВИЛ Медиа велат дека надлежните не ги послушаа нивните ...

Одговорни личности и институции за превенција на проблеми

Граѓанската иницијатива „Доста“ од Струга, најави нов протест во четврток (на 15 јуни), овој пат наменет за институциите. „Само со одговорни институции, одговорни индивидуи и одговорно однесување може да придонесeме кон ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER