fbpx
Фото: Џ. Дерала / ЦивилМедиа
Бранко Тричковски, колумнист
Од одбележувањето на Денот на независноста на Украина во Скопје, 24 август 2022 (фото: ЦИВИЛ)
фото: Едуард Крижанивскиј
Претседателот на Украина, Володимир Зеленски (фото: Кабинет на Претседателот на Украина)

Tag: Душек

Ковачевски – Душек: Соработката со Светскиот економски форум е посебно значајна за економските перспективи на Северна Македонија

Премиерот Димитар Ковачевски во Њујорк се сретна со управниот директор на Светскиот економски форум, Мирек Душек, при што е разговарано за економските перспективи на Република Северна Македонија и на регионот ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER