fbpx
Фото: МИА
Алексеј Навални. Фото: Скриншот
Проф. д-р Ратко Дуев, декан на Филозовски факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, Скопје (фото А. Мехмети/ЦИВИЛ)

Tag: Фердинанд Никола

(ВИДЕО) Фердинанд Никола, експерт за безбедност: Нападот во Косово има многу карактеристики на тоа како дејствуваат платеничките групи, како што е Вагнер

Фердинанд Никола е експерт за мир и безбедност од Приштина, поранешен политички советник на Министерот за внатрешни работи на Република Косово. Моментално, Фердинанд го води Институтот за мир и безбедност ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER