fbpx

Tag: ФФРМ

И фармерите ги подржаа еколозите!

Федерацијата на фармери (ФФРМ) се приклучи кон пораките кои валандовчани веќе неколку месеци ги испраќаат во врска со отворањето на рудникот Казандол. „Внимателно да се размисли за отворањето рудник во ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER