fbpx
Илустрација: „Одмазда на дрвото“ - Мирослав Стојановиќ-Шуки

Tag: Гоце Серафимов

Серафимов: Државата поседува капацитети, но потребна е политичка волја за да се спроведе зелената агенда

„Животната средина го претставува нашето опкружување и нашата иднина. Од нас зависи дали ќе работиме понатаму со ЕУ фондови или како до сега со финансиски средства кои ги одвојуваме ние ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER