fbpx
Berlaymont building (European Commission)
Фото: МИА
Фото: Скриншот од видео на Би-би-си

Tag: „граѓански“ здруженија

Нема таков “Вениш” што ќе ги избрише злоделата на господарите на заробената држава

ЗОРАН БОЈАРОВСКИ Оваа година ќе остане запаметена по дезинформациите и по тоа што слугите на некогашните господари на заробената држава се ставија во програма за ревизија на бесчестието и злоделата ...

Децата не го заслужуваат јадот и чемерот во кој ги туркаме!

Нашата држава последниве месеци е вовлечена во една од најголемите кризи од нејзиното осамостојување. Кризата започна пред две години со општото незадоволство на студентите, на учениците и на нивните професори од ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER