fbpx
По конструктивна дискусија од страна на претставниците на синдикатите во однос на предлогот, се донесе заклучок  синдикалните организации да го разгледаат предлогот и да достават забелешки или нови предлози до Министерството за труд и социјална политика.
Фото: Џ. Дерала / ЦивилМедиа
Бранко Тричковски, колумнист
Од одбележувањето на Денот на независноста на Украина во Скопје, 24 август 2022 (фото: ЦИВИЛ)
фото: Едуард Крижанивскиј

Tag: историски повик

Гледа ли Македонија историски повик?

ЉУПЧО ПОПОВСКИ Размислете добро - која изјава подобро одговара на апатично-нихилистичката атмосфера во Македонија. Онаа на генијалниот американски комичар и актер Гручо Маркс, која се цитира до ден денес; или ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER