fbpx

Tag: К-15

Јавниот сектор очекува нов колективен договор, К-15 едно од поважните прашања

Вработените во јавниот сектор очекуваат потпишување на нов колективен договор со кој се надеваат дека ќе добијат поголеми права од оние што се пропишани во постојните закони и враќање на ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER