fbpx

Трага

Tag: марјан Цветковски

Операција „Зароби ја МРТВ“

пишува: ЏАБИР ДЕРАЛА На МВРО (како што Гордана Јанкулоска си ја нарекуваше партијата) ништо не му е доволно. Му успеа, без посебен напор, да го задржи својот партиски војник на ...

Директорот на МРТВ негира дека ја злоупотребил службената положба и овластувања

Директорот на МРТВ Марјан Цветковски денеска преку соопштение до медумите негира дека е одговорен за злоупотреба на службената положба и овластувања. Кривична пријава за злоупотреба на службената положба и овластување ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER