fbpx
Фото: Укринформ
Фото: Фејсбук СДП

Tag: Министерството за култура

Министерство за култура: Почна процесот на исплата на платите со покачување од 10 отсто, во март ќе има ново усогласување на минималната плата

Министерството за култура информира дека е почнат процесот на исплата на платите во културата со покачување од 10 проценти, постапувајќи по Општиот колективен договор во јавниот сектор и по Заклучокот ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER