fbpx
Фото: Укринформ
Фото: Фејсбук СДП

Tag: министерот за одбрана

Петровска во посета на Воената академија: Академијата останува наш приоритет, тука се создаваат идните воени лидери

„Развојот на Воената академија останува да биде еден од приоритетите на Министерството за одбрана зашто тука се создаваат идните лидери во Армијата на Република Северна Македонија. Академијата е суштински дел ...

Србија ќе воведе контрамерки за Хрватска

Српската прмеиерка Ана Брнабиќ потврди дека Србија ќе воведе контрамерки за Хрватска поради тоа што таа држава забранила влез за министерот за одбрана Александар Вулин. На новинарско прашање на новинари ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER