fbpx
Фото: Ројтерс
Фото: Ројтерс

Tag: Насер Пајазити

Фото/ извор МИА

Што се крие зад посетата на високата руска црковна делегација на МПЦ – ОА

Висока руска црковна делегација предводена од митрополитот Атнониј е во посета на земјава. Оваа посета предизвика многу прашања зошто сега и далеку од вниманието на јавноста. За оваа посета реагираше ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER