fbpx
Gaza war (Image by hosny salah from Pixabay)
Фото: Влада на РСМ
The Pentagon

Tag: неуспех

(2023) Сценарио 2/8: Бугарски синдром, шампита-пуч, политичко и законодавно лимбо

ЏАБИР ДЕРАЛА Линк до СЦЕНАРИО 1/8 На предвремените парламентарни избори во мај победува радикализираната опозиција. Најголем дел од приговорите за изборни нерегуларности ги поднесува Левица, но повторно забораваат да стават ...

Официјално, референдумот во Босилово неуспешен

И официјално, референдумот во Босилово, пропадна. Излезноста, според ОИК Босилово, е 32,45%. На референдумот излегле 3.992 гласачи, односно 2.159 гласачи помалку од потребниот минимум за референдумот да успее.  Претставниците на ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER