fbpx
Социјални мрежи
Победничката фотографија на Јулија Кочетова. Фото: Инстаграм
Фото: миа.мк
Фото: Укринформ
Фото: Х
Џелал Хоџиќ
Фото: ОЦ Медиа

Tag: обраќање

Иванов: Граѓаните од „За заедничка Македонија“ да не се третираат како терористичка организација

За настаните од 27 април одговорност мора да има, но одговорноста не смее да се генерализира, мора да се почитуваат човековите права и презумпцијата на невиност, и да се внимава на квалификациите ...

Македонските дипломати го обвинуваат ВМРО-ДПМНЕ за отворена узурпација на власта!

Синдикатот на македонската дипломатска служба (СМДС), во денешното отворено обраќање до евроатлантската заедница, насловено „Неправото не создава право“ („Ex injuria jus non oritur“), ја обвинува ВМРО-ДПМНЕ за отворена узурпација на власта, ...

Page 5 of 5 1 4 5

CIVIL MEDIA NEWSLETTER