fbpx
Германскиот министер за одбрана Борис Писториус
Џулијан Асанж беше инспирација за голем број протести низ светот (фото извор: Wikimedia Commons)
Фото: Зеленски на Х
Фото: Фејсбук ЕУБАМ
Фото: скриншот од веб страницата на Фондацијата
Фото: МИА архива

Tag: одземена

Универзитетот во Сараево ѝ ја одзеде магистерската титула на Себија Изетбеговиќ, директорка на Клиничката болница

Сенатот на Универзитетот во Сараево денеска донесе одлука со која на Себија Изетбеговиќ, сопруга на лидерот на СДА, Бакир Изетбеговиќ, директорка на Клиничкиот центар во Сараево и професорка на Медицинскиот ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER