fbpx
Амбасадорката на Украина и тимот на Амбасадата со знамињата на Украина и Кримските Татари

Tag: Олександр Сирскиј

Фото: Укринформ

Сирскиј: Руските агресори нема да најдат безбедно место на украинската земја, ниту во позадината, ниту на фронтот

Руските агресори нема да најдат безбедно место на украинската земја, ниту во позадината, ниту на фронтот,  изјави Олександр Сирскиј, врховен командант на вооружените сили на Украина во интервју за Укринформ. ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER