fbpx
Тошковски - Османи
Фото: Укринформ
Фото: МИА
Џулијан Асанж (фото извор: Wikimedia Commons)

Tag: политиканти

Ордaноски: Ако Мицкоски не биде мандатар за следната влада тој е следното утро политички мртов

„Судирот во Алијанса е стар и тој судир е можеби околу едно принципиелно прашање на кое доаѓаат сите помали партии кои треба да одлучат дали да влезат во поголемите коалиции ...

Џабир Дерала, Форум за мир и дијалог, 13 август 2023 (фото: Рилинд Сулејмани)

Политикантска банда што профитира од лагите, а најмногу од тагата и гневот на обичните луѓе

ЏАБИР ДЕРАЛА Оценката дека дваесет години во Онкологија немало справување со проблемите – не е точна. Здравството во целост – откако знам за себе – е морбиден простор за предвремена ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER