fbpx
д-р Арбен Таравари на РТК, 17 април 2024 (фото извор: скриншот од ТВ снимка)
Украинскиот претседател Зеленски даде интервју за АФП на 17 мај 2024 (фото извор: Канцеларија на Претседателот на Украина)

Tag: Правен факултет

Правен факултет и ПМФ не го прифаќаат СПУКМ

И Наставно-научниот совет на Природно-математичкиот факултет го отфрли предлогот за студентското организирање на УКИМ, по вчерашната одлука на Наставно-научниот совет на Правниот факултет „Јустинијан Први“ кој со консензус го отфрли ...

Марковиќ: Македонија нема толку високообразовен и стручен кадар!

Откако Одборот за акредитација и евалуација на високото образование издаде дозвола за формирање на нов државен универзитет на македонски јазик во Скопје -  “Дамјан Груев”, ЦИВИЛ Медиа разговараше со професори ...

Ова е универзитет за Латинска Америка, каде имало воени режими!

Откако Одборот за акредитација и евалуација на високото образование издаде дозвола за формирање на нов државен универзитет на македонски јазик во Скопје -  “Дамјан Груев”, ЦИВИЛ Медиа разговараше со професори ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER