fbpx
Вештачка интелигенција (фото извор: Wikimedia Commons)
Анџела Агелер
Фотомонтажа: Д. Мишев / ЦивилМедиа

Tag: Провери. Размисли. Пријави

Меѓународен ден на исчезнатите деца: Секоја година во Европа исчезнуваат 300.000 деца

За годинешниов Меѓународен ден на исчезнати деца, AMBER Alert Europe, Европскиот центар за исчезнати деца, во соработка со националните институции и граѓанските организации од европските земји, го најавуваат започнувањето на ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER