fbpx
д-р Арбен Таравари на РТК, 17 април 2024 (фото извор: скриншот од ТВ снимка)
Украинскиот претседател Зеленски даде интервју за АФП на 17 мај 2024 (фото извор: Канцеларија на Претседателот на Украина)

Tag: сгтуденти

Педесет години од студентските немири што го променија светот

Оваа година одбележувањето на 50-тиот златен јубилеј на студентското движење мина без голема врева, тивко, граѓански воспитано, питомо, дури кротко, можеби дури и срамежливо, па и црквенохристијански покорно. Само ситни ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER