fbpx
Оливер Спасовски
Official portrait of NATO Heads of State and Government

Tag: Светска банка

Светска банка: За чиста вода за пиење во светот се потребни 150 милијарди долари годишно!

Државите треба да ги зголемат годишните трошоци за обезбедување на безбедна вода за пиење и канализација за четири пати! Во извештајот на Светската банка што го објави Ројтерс се вели дека зголемените ...

Образование за резил резултати!

Две третини од младите во Македонија на возраст од 15 години имаат потешкотии со читање и разбирање  проблем со математички операции и природни науки! Според наставниците, соговорници на ЦИВИЛ Медиа, ...

Page 2 of 2 1 2

CIVILMEDIA NEWSLETTER