fbpx
Илустрација: „Одмазда на дрвото“ - Мирослав Стојановиќ-Шуки

Tag: тешка индустрија

Станојковска: Не мора да се загадува, за да се вработува!

Светлана Станојковска, дипломиран биолог, претседател на еколошко здружение „Еко фемина“ од Пробиштип, за ЦИВИЛ Медиа зборува за загадувањето на почвата и за изградбата и проширувањето на тешката индустрија во и ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER