fbpx
ФОТО: МИА Архива
Фото: Скриншот
Berlaymont building (European Commission)
Фото: МИА
Фото: Скриншот од видео на Би-би-си

Tag: Валандовска котлина

„Спас за Валандово“: (Не)подготвеност за ризиците!

Граѓанската иницијатива „Спас за Валандово“ ( #СпасЗаВаландово #ИнформирајСе #АктивирајСе) започнува кампања за зачувување на еколошки чистата Валандовска котлина, за разумно и транспарентно раполагање со нејзините ресурси и за запирање на сите ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER