fbpx
Јенс Столтенберг (фото извор: НАТО)
Фото: МИА архива
Фото: Укринформ
Фото: Влада на Република Северна Македонија
Фото: ОЦ Медиа

Tag: валутна замена

БРИКС: Воведувањето валутна замена за доларот – кладење на мртов коњ

Надежите кои ги полагаат членките на БРИКС алијансата за  нова светска валута со која ќе ја прекинат доминација на американскиот долар на глобалните пазари, во моментов реферира со познатата синтагма ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER