fbpx
Амбасадорката на Украина и тимот на Амбасадата со знамињата на Украина и Кримските Татари

Tag: виена закана

Столтенберг: Не гледаме воена закана која би дошла од Русија против кој било сојузник на НАТО или регионот

Ние не гледаме некоја воена закана којашто би дошла веднаш од Русија против кој било сојузник на НАТО или регионот. Но секако остануваме претпазливи, одблизу набљудуваме што прави Русија и ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER