Categories

Во текот на минатата недела, на 10 и 13 октомрви ЦИВИЛ – Центар за слобода објави два важни документи. Прво, го објави Извештајот од долгорочното набљудување во видео, електронски и...

Борба против фашизмот, слобода, еднаквост, правда… Meѓутоа, кај нас главен проблем е што луѓето слабо паметат и брзо забораваат на насилството, тортурата, неправдата… На вчерашниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ во...

Комитетот за заштита на правата го поздрави ставот на Јавното обвинителство за прифаќање на жалбите и за повторување на случајот „Монструм“, со цел е да се отстранат сомневањата за...