Categories

ПРИКАЗНА Филм за Михаел Шумахер, кралот на Формула 1

Семејството на Михаел Шумахер дозволи камери да влезат во нивниот дом за прв пат од несреќата, по која легендарниот возач се здоби со тешки повреди.

Германските автори Михаел Вех и Ханс-Бруно Камертенс снимиле филм за седумкратниот Формула 1 шампион, а премиерата на документарниот филм „Шумахер“ е закажана за декември оваа година.

Во филмот зборуваат таткото на Шумахер, Ролф, сопругата Корина и неговите деца Мик и Џина.

Семејството на Михаел Шумахер дозволи камери да влезат во нивниот дом за прв пат од несреќата, по која легендарниот возач се здоби со тешки повреди.

Германските автори Михаел Вех и Ханс-Бруно Камертенс снимиле филм за седумкратниот Формула 1 шампион, а премиерата на документарниот филм „Шумахер“ е закажана за декември оваа година.

Во филмот зборуваат таткото на Шумахер, Ролф, сопругата Корина и неговите деца Мик и Џина.

A.M.

Print Friendly, PDF & Email