Categories

СИТУИРАНОСТ ГРОМ на Стевчо Јакимовски има два стана на Прашка улица во Скопје

На адреса на ЦИВИЛ пристигна документ со заостанати обврски на партијата ГРОМ на уапсениот Стевчо Јакимовски, поранешен градоначалник на општина Карпош, кој денеска грубо и вулгарно им се обрати на новинарските екипи додека полицијата го спроведуваше во Кривичен суд. 

Без оглед на заостанатите обврски, интересен е податокот што една мала партија како ГРОМ има два стана во престижен дел од градот на улица Прашка, број 21, во Скопје. Остануваат отворени прашањата уште колку станови и други недвижнини поседува оваа човек-партија и дали постои налог за претрес и на тие адреси.

Стевчо Јакимовски пред Кривичен суд, Скопје, 8 август 2018, фотографии: Киро Попов/kolektif.mk

Освен за ГРОМ, останатите податоци, вклучувајќи го и логото на фирмата што го издава овој извод, се скриени заради заштита на приватноста.
М.Л.

Услови за користење, авторски права и заштита на приватноста 

Преземање на содржините под различни услови од наведените не е дозволено, освен со писмена дозвола од ЦИВИЛ. Повредата на авторските права е забранета со закон.

Print Friendly, PDF & Email