Categories

ЗАБАВА “Ich Will” на RAMMSTEIN е избрана во новиот трејлер на „Уништи ги сите луѓе“

Уништи ги сите луѓе! беше првично издаден во 2005 година, а во моментов се преработува за повторно пуштање во 2020 на сите главни конзолни платформи за играње.

Креаторите „Блек форест гејмс” штотуку објавија нов трејлер за римејкот, во кој е прикажан “Ich Will” од Rammstein од нивниот албум Mutter од 2001.

А.М.

Print Friendly, PDF & Email