Categories

ФОТО НА ДЕНОТ Прометеј од Вергина

Едно од обележјата на денешниот протест пред Собрание против уставните измени, е знамето со сонцето на Вергина, прикачено на споменикот „Прометеј“.

Симолично „сочувување“ на контрадикторната историја. Што мислите вие?

Фотографија: Биљана Јордановска/ЦИВИЛ

Print Friendly, PDF & Email