Categories

ФОТОМОНТАЖА Со тротинет по сиот тој смет…

По веста дека денеска градоначаликот на Град Скопје, Петре Шилегов, пристигнал на работа со електричен тротинет, решивме малку да се пошегуваме на негова сметка, со доза на надеж дека на овој начин можеби ќе види во каква состојба се наоѓа неговиот град…

М. И.

 

 

Print Friendly, PDF & Email