fbpx
Социјални мрежи
Победничката фотографија на Јулија Кочетова. Фото: Инстаграм
Фото: миа.мк
Фото: Укринформ
Фото: Х
Џелал Хоџиќ
Фото: ОЦ Медиа

Tag: администрација

„Одмазда на дрвото“ - слика на транспарентна површина, насликана на Работилницата на ЦИВИЛ „Боите на слободата“, за време на Кампот на слободата, јуни 2015 година. Автор: Мирослав Стојановиќ - Шуки, фотографија: ЦИВИЛ

Оставка на Владата, сега!

ЦИВИЛ – Центар за слобода бара оставка на владата, поради неуспехот да го спроведе Договорот за надминување на политичката криза. Воедно, терминот за предвремени парламентарни избори мора да се помести ...

Page 5 of 5 1 4 5

CIVIL MEDIA NEWSLETTER