fbpx
Фото: МИА архива
Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг на прес конференцијата во седиштетот на НАТО, 15 февруари 2023 (фото: Џ. Д. / Цивил)
Фото: МИА архива
ВАРШАВА-КИЈИВ, 18 часа, декември 2023 (фото: Ј. Андоновски)
Фото: МИА Архива
Фото: МИА архива

Tag: Акција-Интеграција

Неповторлива шанса за вклучување во проектот Акција – Интеграција

Во екот на значајни политички настани во општеството, ЦИВИЛ продолжува со проектот Акција – Интеграција, посветен на демократските реформи, граѓанското учество, зелените иницијативи и европските вредности во Република Македонија. Средбите ...

Цивил со промоција на европските вредности во Кавадарци, Росоман и Велес

ЦИВИЛ беше во посета на Кавадарци, Росоман и Велес каде преку инфо штандови ги промовираше зелените иницијативи и европските вредности, како и потребата од граѓанско учество и демократски реформи во ...

Штип е подготвен за Европа

ЦИВИЛ организираше работилница „Каква Македонија сакам?“, како дел од проектот „Акција-Интеграција“, во Штип на кој присуствуваа градоначалникот на општината, Благој Бочварски, претставници на граѓанското општество, на политички партии и медиумите.  ...

Повик за учество во фокус група во Штип

Со проектот „Акција – Интеграција“, ЦИВИЛ – Центар за слобода ќе придонесе кон јакнење на јавната свест за граѓанското учество, демократските реформи, зелените иницијативи и разбирањето на европските вредности и интеграциските процеси ...

Фокус група на ЦИВИЛ во Гостивар за зелените иницијативи и европските вредности

ЦИВИЛ – Центар за слобода како дел од проектот „Акција – Интеграција“, организира фокус групи со цел да ги идентификува потребите и предизвиците на граѓанките и граѓаните во разбирањето на европските ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER