fbpx
Фото/ Wikimedia commons
Вештачка интелигенција (фото извор: Wikimedia Commons)

Tag: Атанас Костовски

Костовски: Не ги делам луѓето на патриоти и предавници

ЦИВИЛ Медиа разговараше со спортскиот новинар Атанас Костовски на повеќе теми, но пред сѐ преку примери од неговиот живот и кариера за патриотизмот, национализмот, влијанието на медиумите, одговорноста на политичарите ...

70 години ЗНМ, Костовски, Точи и Дарудова добитници на годинешните награди

Здружението на новинари на Макеоднија (ЗНМ) вчера ја прослави седумдестгодишнината од своето формирање. На прославата беа присутни голем број новинари, уредници и претставници на меѓународната заедница. По тој повод беа ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER