fbpx
Одбележување на Денот на независноста на Украина во Скопје, 24 август 2023 (фото ЦИВИЛ)
Александар Даштевски, ДИК (фото: МИА)

Tag: аудио емисија

Ново уникатно поткаст шоу „Политиканти“ за најпопуларните теми на локално и глобално ниво

Новата подкаст платформа „Политиканти“ , која преку гласовно информирање на слушател(к)ите ќе им ги доближи најпопуларните теми на локално и глобално ниво започна со емитување. „Политиканти“ е аудио емисија во ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER