fbpx
МНР. Фото: Ангел Ангеловски
Бранко Тричковски, колумнист
Фото: Ројтерс
Фото: Ројтерс

Tag: Боројевиќ

Грција може да го признае Косово!

Атина би можела да го признае Косово, ако тоа го побара Вашингтон, од неколку причини. Меѓу тие причини, најголемиот е економскиот, заради притисокот што доаѓа од ЕУ и Германија. Друга ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER