fbpx
Оливер Спасовски
Official portrait of NATO Heads of State and Government

Tag: Хамбург

Кежаровски: Ќе се обидам да се ослободам од стравот!

Истражувачкиот новинар Томислав Кежаровски е гостин на Хамбуршката фондација за политички прогонети лица. Дојче Веле на македонски јазик денеска пренесува дел од медиумскиот одѕив на неговото пристигнување.   „Сега ќе се ...

CIVILMEDIA NEWSLETTER