fbpx
Фотомонтажа: Д. Мишев / ЦивилМедиа
Фото: Архива
Фото: Принтскрин / Полиграф

Tag: хотел

Во Саранда со експлозив срамнет со земја хотел, а оштетени се и најмалку 20 други објекти

Експлозијата на тритол предизвика голем потрес во јужниот албански приморски град Саранда, од која целосно е уништен хотел, а оштетени се и најмалку 20 други деловни објекти. -Саранда денеска се ...

Општина Охрид: Хотелот во Лагадин не е закана за екосистемот на Охридското Езеро

Општина Охрид тврди дека изградбата на хотелот во заштитната крајбрежна зона во селото Лагадин е согласно законската регулатива и дека не претставува никаква закана за екосистемот на Охридското Езеро. Од ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER