fbpx
ФОТО: МИА Архива
Фото: Скриншот
Berlaymont building (European Commission)
Фото: МИА
Фото: Скриншот од видео на Би-би-си

Tag: Даниела Мирческа

Хаос на паркинзите, животите на пациентите загрозени, медиумите бавни и арогантни, институциите молчат!

Видеото на граѓанската новинарка Даниела Мирчевска објавено на сајтовите на ЦИВИЛ на 13 октомври 2017 година, од возилото на итна помош кое е заглавено на паркингот на Клинички центар, четири ...

„Спас за Валандово“: (Не)подготвеност за ризиците!

Граѓанската иницијатива „Спас за Валандово“ ( #СпасЗаВаландово #ИнформирајСе #АктивирајСе) започнува кампања за зачувување на еколошки чистата Валандовска котлина, за разумно и транспарентно раполагање со нејзините ресурси и за запирање на сите ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER