fbpx
Фатмир Битиќи
Илустрација: „Одмазда на дрвото“ - Мирослав Стојановиќ-Шуки

Tag: дефект

Корисниците на Телеком утринава останаа без телефонија и интернет, компанијата ќе ги почести со 10 GB мобилен интернет

Утринскиот дефект на мрежата на Македонски Телеком предизвика прекин на комуникацијата на граѓаните и компаниите приклучени на овој операторот.  Голем број компании се соочија со потешкотии воотењето. Од Македонски Телеком ...

Раштак е 20 дена без вода!

Селото Раштак во Општина Гази Баба речиси 20 дена е без вода! Жителите се гневни, незадоволни од односот на локалната власт, која тврдат е инертна кон проблемот, што се повторува ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER