fbpx
Матуранти, Прилеп, мај 2024 (фото извор: скриншот од снимка со телефон)
ФОТО/ АНА-МПА
Албин Курти (фото извор: ФБ страница на Албин Курти)
Бранко Тричковски (фото: Чедо Поповски)
д-р Арбен Таравари на РТК, 17 април 2024 (фото извор: скриншот од ТВ снимка)
Украинскиот претседател Зеленски даде интервју за АФП на 17 мај 2024 (фото извор: Канцеларија на Претседателот на Украина)

Tag: директни плаќања

Германија бара ЕУ да почне да го прилагодува својот буџет во заедничката земјоделска полтика за прием на земјите кандидати за членство

Во следниот период на финансирање, кој ќе започне во 2028 година , ЕУ мора да ја подготви својата Заедничка земјоделска политика (ЗЗП) за да се приспособи за прием на земји-кандидати ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER