fbpx
US Defense Secretary Lloyd Austin attends a press conference during his visit in Sofia, Bulgaria, 19 March 2022. (Photo by Georgi Paleykov/NurPhoto)
Германскиот министер за одбрана Борис Писториус
Џулијан Асанж беше инспирација за голем број протести низ светот (фото извор: Wikimedia Commons)
Фото: Зеленски на Х
Фото: Фејсбук ЕУБАМ
Фото: скриншот од веб страницата на Фондацијата

Tag: држава

Не славам!

Не славам додека не ги видам сите криминалци надвор од државните институции! Не славам додека не ги видам сите криминалци во затвор! Не славам затоа што мајките на Мартин, Тамара, Филип ...

Page 3 of 3 1 2 3

CIVIL MEDIA NEWSLETTER