fbpx
ФОТО: МИА Архива
Фото: Скриншот
Berlaymont building (European Commission)
Фото: МИА
Фото: Скриншот од видео на Би-би-си

Tag: Душко Груевски

Груевски: Битола е мртов град!

„Луѓето кои живеат во овој град и го сочинуваат градот или му ја даваат душата на градот, всушност, се еколошки мртовци, односно луѓе кои немаат поим што значи да си ...

CIVIL MEDIA NEWSLETTER